JACOB VON DER LIPPE // FIOLINBYGGER En Moderne Klassiker

NORSK // ENGLISH

CellokasserBAM

Som ledende i sin bransje tilbyr BAM et stort utvalg med instrumentkasser for strenge og blåseinstrumenter. Konstant innovasjon sørger for at alle kassene er utviklet for å gi musikerne den beste kombinasjonen av beskyttelse, kvalitet og holdbarhet. Høyteknologiske materialer i kassene gir lav vekt og et robust ytre. I tillegg til sin fantasifulle franske design, utfordrer BAM alltid og benytter den nyeste teknologien for å forbedre beskyttelsen av instrumentet ditt.

1004XLLB - Detail

Som Norges største autoriserte BAM forhandler, kan kassen sendes direkte fra lager til ditt nærmeste postkontor, over hele Norden. Eller hent kassen direkte hos meg i Oslo. Hvs du ønsker å se nærmere på kassene, er du velkommen innom verkstedet. BAM kasser kan også kjøpes direkte fra min nettbutikk bamnorden.no til de samme prisene som i verkstedet.

Fiedler ryggsekk-system

Det patenterte Fiedler ryggsekk-systemet er verdens mest ergonomiske og komfortable måte å bære din cellokasse. Det passer nesten alle cellokasser og kan justeres perfekt til musikerens kropp og anatomi. Unike detaljer er en kileformet pute, stor notelomme og integrert cellobrett.

Fiedler ryggsekksystem kan monteres på de aller fleste cellokasser i mitt verksted i Oslo. Det finnes vanligvis på lager, og kan monteres i løpet av et par timer. Fiedler ryggsekksystem koster 2.500,- inkl mva hvis du monterer selv. Jeg monterer det gjerne for deg, da er prisen 3.500,- inkl mva

fiedler_tragesystem_avatar_391x725file_17_3