JACOB VON DER LIPPE // FIOLINBYGGER En Moderne Klassiker

NORSK // ENGLISH

FiolinkasserBAM

Som ledende i sin bransje tilbyr BAM et stort utvalg med instrumentkasser for strenge og blåseinstrumenter. Konstant innovasjon sørger for at alle kassene er utviklet for å gi musikerne den beste kombinasjonen av beskyttelse, kvalitet og holdbarhet. Høyteknologiske materialer i kassene gir lav vekt og et robust ytre. I tillegg til sin fantasifulle franske design, utfordrer BAM alltid og benytter den nyeste teknologien for å forbedre beskyttelsen av instrumentet ditt.

2011XLCFront
BAM Hightech fiolinkasse

Som Norges største autoriserte BAM forhandler, kan kassen sendes direkte fra lager til ditt nærmeste postkontor, over hele Norden. Eller hent kassen direkte hos meg i Oslo. Hvs du ønsker å se nærmere på kassene, er du velkommen innom verkstedet. BAM kasser kan også kjøpes direkte fra min nettbutikk bamnorden.no til de samme prisene som i verkstedet.

Musafia

Dimitri Musafia og hans assistenter lager et begrenset antall fiolin og bratsjkasser av høyeste kvalitet for de musikerne som ikke ønsker en masseprodusert kasse lik alle andre. Hver enkelt Musafia Cremona Italia instrumentkasse blir laget i deres verksted i Cremona, Italia. Sjefen selv, Dimitri Musafia, designer ikke bare hver enkelt modell, men er selv personlig involvert i byggingen av hver enkelt kasse, noe som kan ta opp til 22 timer med vanskelig arbeid. Musafia sine kasser er laget i laminert tre, noe av det letteste og sterkeste materialet for dette formålet.

Helt fra starten av var hans visjon å designe en fiolinkasse med overlegen sikkerhet, som samtidig var elegant og lekker å ta i skue. Konstruksjonen måtte være sterk nok til å motstå press fra utsiden, og det innvendige systemet måtte kunne absorbere støt uten å overføre dem til instrumentet. Hvis du trenger en dobbelkasse for to fioliner, alternativt for fiolin / bratsj, kan det bestilles uten problemer. Bestillinger fra Musafia gjennom mitt verksted koster det samme som å bestille direkte fra fabrikken. Jeg tilbyr i tillegg min ekspertise og veiledning etter et mangeåring samarbeid med Musafia. De tilbyr et bredt spekter av instrumentkasser, og jeg anbefaler å studere deres nettside musafia.com før du bestiller.


5011E blueB
Musafia - Enigma fiolinkasse

Du er velkommen til verkstedet mitt for å ta en titt på de forskjellige modellene samt fargeprøver. For å se prislisten, klikk her.

Riboni

Riboni begynte sin aktivitet i 1970-årene, da Cremona’s berømte fiolinbyggertradisjon spredte seg over hele verden. Siden den gang begynte de å planlegge produktene deres ifølge musikernes ulike behov, -fra student til profesjonell. Med 30 års erfaring under beltet, har Riboni alltid satt design i førersetet med en god balanse mellom letthet og styrke. Dette sikrer en kasse med førsteklasses beskyttelse av ditt instrument, samtidig som den er elegant. Kassene Riboni produserer er fremstilt i laminert tre, noen av de letteste og sterkeste materialet for dette formålet. Hvis du trenger en dobbelkasse for to fioliner, alternativt for fiolin / bratsj, kan det bestilles uten problemer.

BAM fiolin -og bratsjkasser leveres hovedsaklig på bestilling.


Riboni dobbeltkasse, spesiallaget for hardingfele og fiolin

Maurizio_Riboni_Zero6_Innenansicht6_grau_schwarz
Riboni 086 fiolinkasse

Mer info: www.maurizioriboni.it

Du er velkommen til verkstedet mitt for å ta en titt på de forskjellige modellene samt fargeprøver. Prisliste på norsk, klikk her.