Din neste cello?

Cello under bygging – den kan bli din!

Jeg har nettopp startet byggingen av denne celloen, og du kan følge utviklingen på denne siden. Inspirert av den forrige celloen som ble solgt etter én times utprøving til en profesjonell cellist i Lahti Symfoniorkester, har jeg startet neste. Denne celloen blir ferdig i løpet av vår/sommer 2023 og du kan bli den heldige eieren! Les mer om ventelisten her. Lytt til celloen jeg bygget i 2017 for Anne Stine Dahl i Spotify spilleren under.

Cello・Oslo, 2023

jacob von der lippe
PERSONLIG MODELL

UNDER BYGGING

Celloen bygges på min egenutviklede modell, som gir en kraftig, overtonerik og projiserende klang. Etter 20 år har jeg funnet frem fra mitt trelager en helt spesiell hel bunn i nydelig lønn. Lokket blir laget i førsteklasses italiensk alpegran. Nye bilder fra byggeprosessen legges ut her fortløpende.

Alt som trengs er et depositum på 10%, og du har ingen kjøpeplikt. Celloen kan du prøve ut i to uker når den er ferdigstilt. Kom gjerne innom verkstedet i løpet av de neste månedene for å se celloen bli til og ta en espresso.

HVA SIER CELLISTEN OM DEN FORRIGE CELLOEN JEG BYGGET?

«Nå, etter å ha spilt på celloen i 3 1/2 måned, har lyden blitt varmere og dypere. Den har en veldig tydelig kjerne i klangen, og den projiserer veldig bra ut i konsertsalen. Celloen responderer raskt og har mye kraft når det trengs. Klangen er veldig jevn helt fra den lave C til de høyeste posisjonene på A-strengen. Celloen forandrer seg fortsatt litt hver dag, som om den har sin egen vilje. Dette er selvfølgelig fordi den fortsatt er helt ny og på grunn av at klimaet blir tørrere og tørrere, vinteren er rett rundt hjørnet.

Det er utrolig spennende og interessant å se hva som vil skje med denne celloen og hvordan den kommer til å utvikle seg, men jeg har store forventninger til den.

Det er en stor hverdagsglede å få spille denne nydelige og ekstremt vakre celloen.

Tusen takk og gratulasjoner til deg, Jacob!»

 

Ilkka Uurtimo

Nestgruppeleder cello – Sinfonia Lahti, Finland

 

THE WOOD SELECTIONTHE FINISHED CELLO

Bilder av celloen som Ilkka Uurtimo spiller på hver dag

La oss snakke.

Kontaktinfo

Mobil +47 90019140
E-post: jacob@vonderlippe.com
Web: https://www.vonderlippe.com

Oppdatert.

Sosiale medier

Finn meg.

AddressE

Thereses gate 5 B
0358 Oslo