Denne bratsjen bygget av Jacob von der Lippe i 2012 på en personlig modell er nå tilgjengelig for salg. Den er lettspilt og velartikulert med en jevn og edel klang. Klangen bærer meget godt i kammermusikk og i større rom. Bratsjen har mange klangmuligheter og rom for variasjon, kan klinge mykt og fint i orkester, barokt i Bach, og intenst i Bartok.

Bratsjen er 41 cm lang, og vibrerende strengelengde er 36,9 cm. Stemmeskruer, strengeholder og hakebrett er håndlaget i ibenholt med utsøkte detaljer i 24 karat gull og en 0,1 ct diamant i strengeholderen. Vedlikeholdt jevnlig hos Jacob von der Lippe. Selges med sertifikat. Spilt profesjonelt siden den var ny.

Bratsjen er nå tilgjengelig for prøvespill.

Det er mange fordeler med å anskaffe seg et nytt instrument; man preger klangen med sin egen personlighet, instrumentet er friskt og sunt, og du får oppfølging i hele instrumentets levetid. Dette er lett å glemme når man skal kjøpe et nytt instrument, men i det lange løp er det noe mine kunder setter stor pris på. Det blir som et langt vennskap mellom instrumentet, musikeren og meg. 5 års utdannelse fra Cremona og 19 års erfaring med eget verksted i Oslo med fokus på nybygg legger grunnlaget for instrumentene jeg bygger.