Bratsj av Jacob von der Lippe – Oslo, 2011

Mange bratsjister vil etter mange år kunne utvikle plager i nakke og skuldre fordi bratsjen de spiller på er for stor. Dette instrumentet løser et slikt problem, siden jeg har designet en personlig bratsjmodell som er kort og bred. Med en lengde på kun 39 cm, er den liten og hendig og gir deg spilleglede i time etter time, dag etter dag.

Bratsjen byr på et fyldig register som gir muligheten for å skape komplekse, intrikate og varierte klangbilder. Instrumentet responderer godt på den enkelte spillers uttrykk og spillestil. Dette gir musikeren stor frihet i å utøve håndverket sitt, og til å forme et unikt og personlig klanglandskap.

Helt siden bratsjen var ny har den vært til jevnlig ettersyn hos meg personlig, og er meget godt vedlikeholdt. Dette er et flott og lettspilt instrument som nå er klar for en ny eier. Selges med sertifikat. Bratsjen er nå tilgjengelig for prøvespill.

Ta gjerne kontakt på jacob@vonderlippe.com eller ring 90019140. Klikk på bildene under for å studere bratsjen på nært hold.

Ønsker du å prøve?

Fortell meg hva du er ute etter

Jeg har lang erfaring med musikere på alle nivåer. Enten du er musikkstudent, freelancer, orkestermusiker eller solist, så forstår jeg og lytter til dine ønsker. Du kan alltid låne med instrumenter og buer på hjemlån inntil to uker, forsikring er tatt hånd om.