BAM France for bratsj

Moderne, elegant og solid

Som ledende i sin bransje tilbyr BAM et stort utvalg med instrumentkasser for strenge og blåseinstrumenter. Konstant innovasjon sørger for at alle kassene er utviklet for å gi musikerne den beste kombinasjonen av beskyttelse, kvalitet og holdbarhet. Høyteknologiske materialer i kassene gir lav vekt og et robust ytre. I tillegg til sin fantasifulle franske design, utfordrer BAM alltid og benytter den nyeste teknologien for å forbedre beskyttelsen av instrumentet ditt.

Som Norges største autoriserte BAM forhandler, kan kassen sendes direkte fra lager til ditt nærmeste postkontor, over hele Norden. Eller hent kassen direkte hos meg i Oslo. Hvs du ønsker å se nærmere på kassene, er du velkommen innom verkstedet, eller kjøp direkte fra min nettbutikk bamnorden.no til de samme prisene som i verkstedet.

Musafia Italia

Bratsjkasser av høyeste kvalitet

Dimitri Musafia og hans assistenter lager et begrenset antall bratsjkasser av høyeste kvalitet for de musikerne som ikke ønsker en masseprodusert kasse lik alle andre. Hver enkelt Musafia Cremona Italia instrumentkasse blir laget i deres verksted i Cremona, Italia. Sjefen selv, Dimitri Musafia, designer ikke bare hver enkelt modell, men er selv personlig involvert i byggingen av hver enkelt kasse, noe som kan ta opp til 22 timer. Musafia sine kasser er laget i laminert tre, noe av det letteste og sterkeste materialet for dette formålet.

Helt fra starten av var hans visjon å designe en bratsjkasse med overlegen sikkerhet, som samtidig var elegant og lekker å se på. Konstruksjonen måtte være sterk nok til å motstå press fra utsiden, og det innvendige systemet måtte kunne absorbere støt uten å overføre dem til instrumentet. Bestillinger fra Musafia gjennom mitt verksted koster det samme som å bestille direkte fra fabrikken. Jeg tilbyr i tillegg min ekspertise og veiledning etter et mangeåring samarbeid med Musafia. De tilbyr et bredt spekter av bratsjkasser, og jeg anbefaler å studere deres nettside musafia.com før du bestiller. For å se prislisten, klikk her.

Maurizio Riboni

Tidløst klassisk og håndlaget

Riboni begynte sin aktivitet i 1970-årene, da Cremona’s berømte fiolinbyggertradisjon spredte seg over hele verden. Siden den gang begynte de å planlegge produktene deres ifølge musikernes ulike behov, -fra student til profesjonell. Med 30 års erfaring under beltet, har Riboni alltid satt design i førersetet med en god balanse mellom letthet og styrke. Dette sikrer en kasse med førsteklasses beskyttelse av ditt instrument, samtidig som den er elegant. Kassene Riboni produserer er fremstilt i laminert tre, noen av de letteste og sterkeste materialet for dette formålet. Riboni bratsjkasser leveres kun på bestilling, skreddersydd til ditt instrument.

 Mer info: www.maurizioriboni.it Du er velkommen til verkstedet mitt for å ta en titt på de forskjellige modellene samt fargeprøver. For å se prislisten, klikk her.