Forsikring2023-05-20T09:34:02+02:00

FORSIKRING

DIN TRYGGHET

Forsikring av ditt instrument

TA VARE PÅ DINE VERDIER

Å ha riktig forsikring for ditt instrument og bue er viktig, spesielt hvis det skulle skje noe uforutsett. Jeg samarbeider med Lark Music Insurance i England, de er mye brukt av musikere i Norge og resten av verden. Som en av de ledende selskapene i denne nisjen, har de 25 års erfaring og er utrolig dyktige på instrumentforsikring. De er vanligvis litt rimeligere enn de norske selskapene. Du kan innhente et uforpliktende tilbud på nettsidene deres før du bestemmer deg. Hele prosessen gjøres på nett. Det anbefales å ha deres dekning av «climatic conditions” for norske værforhold. Jeg mottar en liten årlig provisjon for min anbefaling hvis du ender opp med å tegne forsikring hos Lark.

For et raskt og uforpliktende tilbud fra Lark Music, trykk her: www.larkmusic.com/eu/jacob-von-der-lippe/ eller på bildene under (åpner i et nytt vindu). Jeg skriver kun forsikringstakst for instrumenter jeg selv har bygget.

 

Har du behov for forsikringstakst til andre instrumenter eller buer, kontakt kollega Magnus Nedregård.

Instrumenter og buer for salg

nøye utvalgt for deg

Innblikk i verkstedet

fiolin • bratsj • cello

Jeg kan på det varmeste anbefale Jacob von der Lippes instrumenter! Jeg kjøpte min fiolin i 2002, og jeg forelsket meg straks i dens sødme og varme.

Astrid Kirschner, gruppeleder 2.fiolin, Operaorkesteret ved Den Norske Opera & Ballett

Jeg har ved senere anledninger sammenlignet fiolinen med eldre Italienske, der von der Lippes instrument bærer bedre og sterkere enn de Italienske, -i en blindtest med flere musikere tilstede. Jeg setter pris på den lyse skinnende klangen, samtidig som instrumentet har imponerende motstand, slik at det skal svært mye til før klangen sprekker, noe som gir den sterke klangen.

Nils Thore Røsth, Operaorkesteret ved Den Norske Opera & Ballett

Fiolinen projiserer lyden på en måte som fyller rommet uten å oppleves som anstrengende. Den har en rik og varm, fyldig klang i alle registre, samtidig som den er lettspilt og artikulert. Den blander godt både i kammermusikk og i orkester. Prosessen med å få bygget sin egen fiolin er i seg selv veldig spennende, og opplevdes utelukkende positiv takket være Jacobs pålitelighet og hyggelige serviceinnstilling.

Maren Elle, Kringkastingsorkesteret

Din fiolin har en glød og glans i tonen som jeg setter stor pris på, og tonen er samtidig rund og fyldig.

Arve Tellefsen, Solist

Jeg rett og slett elsker denne fiolinen, og ville ikke bytte den mot noe. Den har en veldig tiltalende klang: lys, syngende, overtonerik, modulerbar, – den har både varme og kant, og er jevnt god i alle registre. I tillegg er den utrolig lettspilt,- alltid i godt humør, og finnes ikke værsyk.

Mari Lerseth, Frilans fiolinist
Fiolinen er utrolig lettspilt og enkel å artikulere på og har en jevn, fyldig klang i hele registeret.
Sidsel Scheen, Frilans fiolinist

Fiolinen er utrolig rik på overtoner og jeg husker at jeg bare øvde på Bachs solosonater og partitaer den første tiden fordi jeg ble så inspirert av den åpne klangen.

Hilde Kolstad Huse, Frilans fiolinist

I løpet av 20 år har instrumentet mitt utviklet seg mye. Klangen har både blitt større og varmere, fiolinen min gir mulighet til et bredt spekter av klanglige nyanser, og den er meget lettspilt.

Lina Marie Årnes, Frilans fiolinist og pedagog

Mitt «Jacob von der Lippe» instrument har formet seg bra etter min personlighet, med en rund behagelig klang. Den fyller enkelt ulike konsertsaler, det være seg de store (f.eks. Oslo Konserthus) eller de små.

Cecilie Husevåg, Pedagog
FORETRUKKET AV LEDENDE MUSIKERE

Ønsker du å prøve?

Fortell meg hva du er ute etter

Jeg har lang erfaring med musikere på alle nivåer. Enten du er musikkstudent, freelancer, orkestermusiker eller solist, så forstår jeg og lytter til dine ønsker. Du kan alltid låne med instrumenter og buer på hjemlån inntil to uker, forsikring er tatt hånd om.