Buer fra Schaeffer – Aracruz, Brasil av bærekraftig IPÊ tre

Schaeffer buer er laget i Brasil, av vellagret sertifisert IPE treverk. I en tid da tilgangen til fernambuk er umulig på grunn av gjeldende regelverk, er det viktig at bransjen tar miljøhensyn på alvor. Derfor er det med stor glede jeg for første gang i Skandinavia kan tilby buer laget av Ipê (Tabebuia Alba) også kjent som brasiliansk valnøtt. Dette er ikke en truet tresort, og er et utmerket alternativ til fernambuk som tradisjonelt er mest brukt.

Buemakerne er høyt kvalifiserte og arbeider under gode arbeidsforhold og har gode lønninger. Schaeffer familien har godkjenning for treverket, produksjonen og eksporten av sine buer. En brennmerket tulipan på stokken symboliserer en garanti for en bærekraftig bueproduksjon med respekt for mennesker og natur.

Et bredt utvalg buer er til en hver tid tilgjengelig for utprøving. Buene kan sendes med Posten over hele Norge for uforpliktende prøvespilling.

Schaeffer IPE do Brasil

Ipê buer montert i ibenholt og nikkel

Fiolin 11.000
Bratsj 12.000
Cello 13.000

Priser er inkl. mva.

Schaeffer IPE do Brasil

Ipê buer montert i ibenholt og sølv, bedre kvalitet

Fiolin 16.000
Bratsj 17.000
Cello 18.000

Priser er inkl. mva.

Ønsker du å prøve?

Fortell meg hva du er ute etter

Jeg har lang erfaring med musikere på alle nivåer. Enten du er musikkstudent, freelancer, orkestermusiker eller solist, så forstår jeg og lytter til dine ønsker. Du kan alltid låne med instrumenter og buer på hjemlån inntil to uker, forsikring er tatt hånd om.