Det er med stor glede jeg presenterer mitt samarbeid med den talentfulle fiolinmakeren Vik Vandamme. Han arbeidet i mitt verksted i 2019, og i løpet av fjoråret bygget han en fiolin for meg. Dette er den tredje fiolinen han har bygget over min egen personlige «von der Lippe» modell, og alle spilles til daglig av storfornøyde norske musikere og musikkstudenter. Fiolinen er bygget av materialer fra mitt rikholdige lager; italiensk alpegran, en nydelig bunn i lønn lagret siden 1982, sarger og hals i europeisk flammelønn.

Det er fint å se hvordan Vik sin stil kommer frem i denne fiolinen, som han også har lakkert med sin egenkomponerte oljelakk. Fiolinen er rigget opp av undertegnede her på Adamstuen med Evah Pirazzi strenger, og har en nydelig tone. Dette er instrumentet for de som ønsker smaken av en von der Lippe-fiolin, men til en svært hyggelig pris. Fiolinen er forsikret og kan lånes med hjem i inntil to uker.

Ta kontakt på 90019140 eller jacob@vonderlippe.com hvis du prøve fiolinen.

Ønsker du å prøve?

Fortell meg hva du er ute etter

Jeg har lang erfaring med musikere på alle nivåer. Enten du er musikkstudent, freelancer, orkestermusiker eller solist, så forstår jeg og lytter til dine ønsker. Du kan alltid låne med instrumenter og buer på hjemlån inntil to uker, forsikring er tatt hånd om.