Jeg er glad for å kunne presentere et helt nytt samarbeid med den anerkjente franske buemakeren Monique Poullot. Født i 1961 i Dijon, Moniques opplæring begynte i 1989 med en tidligere elev av Bernard Ouchard, og hun er utdannet ved den anerkjente buemakerskolen i Mirecourt. Etter 24 år med sin mentor, perfeksjonerte hun håndverket sitt under Jean Marc Panhaleux, mesterbuemaker, i Lille. Gjennom denne tiden tok Monique i mot verdifulle råd fra en buemaker med global anerkjennelse, Stephane Thomachot, og utviklet ferdighetene sine ytterligere.

Monique etablerte sitt eget verksted ved foten av Mont Blanc i 2012 hvor hun har funnet roen som kreves for å lykkes med å drive håndverket sitt. Buene som her presenteres er hennes toppmodell i fineste fernambuk, og må prøves. Buen selges med sertifikat fra buemakeren.

Fiolinbue, Monique Poullot Chamonix Model, 2023, montert i ibenholt/sølv, Stemplet «Monique Poullot Chamonix

Ta kontakt på e-post eller ring/sms 90019140 for å gjøre en avtale om uforpliktende utprøving. Buen kan også sendes med Norgespakke over hele Norge, så du kan prøve den hjemme i fred og ro i inntil to uker.

Ønsker du å prøve?

Fortell meg hva du er ute etter

Jeg har lang erfaring med musikere på alle nivåer. Enten du er musikkstudent, freelancer, orkestermusiker eller solist, så forstår jeg og lytter til dine ønsker. Du kan alltid låne med instrumenter og buer på hjemlån inntil to uker, forsikring er tatt hånd om.