Det er med stor glede jeg for første gang i Norge kan presentere Thomas Giquet, buemaker fra Bretagne, Frankrike. Thomas begynte sin karriere ved den franske fiolinmakerskolen i Mirecourt. Etter sin «Diplôme des métiers d’art», praktiserte han som fiolinmaker hos Aouat et Rouveyre. Etter 5 år med vedlikehold av instrumenter og buer, forlot han Lyon for å praktisere i et annet anerkjent verksted, Desmarchelier-Le Canu i Lille. Der perfeksjonerte han sitt fag som buemaker med vedlikehold, restaurering på høyt nivå og produksjon de neste 5 årene. Med denne solide treningen i bunn bestemte han seg for å reise tilbake til Bretagne og fokusere på å lage buer i eget verksted.

Cellobuen er laget i fineste fernambuk, og må prøves. Buen selges med sertifikat fra buemakeren.

Cellobue, Thomas Giquet, 2022, montert i ibenholt/sølv, Stemplet «T. GIQUET” Vekt 80 gram

Ta kontakt på e-post eller ring/sms 90019140 for å gjøre en avtale om uforpliktende utprøving. Buen kan også sendes med Norgespakke over hele Norge, så du kan prøve den hjemme i fred og ro i inntil to uker. Den er forsikret under utlån.

Ønsker du å prøve?

Fortell meg hva du er ute etter

Jeg har lang erfaring med musikere på alle nivåer. Enten du er musikkstudent, freelancer, orkestermusiker eller solist, så forstår jeg og lytter til dine ønsker. Du kan alltid låne med instrumenter og buer på hjemlån inntil to uker, forsikring er tatt hånd om.