Fiolin bygget av Stijn Smeets, Bree –  2017

Det er med glede jeg presenterer en fiolin bygget av min tidligere lærling Stijn Smeets. Stijn har 6 års utdannelse som fiolinbygger fra School of Arts Gent, og har bygget denne fiolin i sitt eget verksted i Bree, Belgia under oppfølgning av undertegnede. Jeg har selv lakkert og rigget fiolinen for å passe selv den mest kresne fiolinist. Fiolinen er bygget over min personlige “von der Lippe” modell, og har en meget rik og kraftig tone. Det medfølger sertifikat med bilder og beskrivelse av fiolinen.

Dette er instrumentet for de som ønsker smaken av en von der Lippe-fiolin, men til en svært hyggelig pris.

Fiolinen er solgt til et ungt talent.

Ønsker du å prøve?

Fortell meg hva du er ute etter

Jeg har lang erfaring med musikere på alle nivåer. Enten du er musikkstudent, freelancer, orkestermusiker eller solist, så forstår jeg og lytter til dine ønsker. Du kan alltid låne med instrumenter og buer på hjemlån inntil to uker, forsikring er tatt hånd om.