Fiolin bygget av Vik Vandamme – Roeselare 2022

Guarneri «filius Andrea» 1705 modell

Det er igjen med stor glede jeg presenterer mitt samarbeid med den talentfulle belgiske fiolinmakeren Vik Vandamme. Han arbeidet i mitt verksted i 2019, og i løpet av fjoråret bygget han denne nydelige fiolinen.

Det er fint å se hvordan Vik sin personlige stil kommer frem i denne fiolinen, som han også har lakkert med sin egenkomponerte oljelakk. Fiolinen er satt opp med Thomastik Rondo strenger, og Wittner stemmeskruer. Disse stemmeskruene har innebygget giring, noe som gjør at du kan stemme fiolinen enkelt med to fingre (se bilde under). Rik og fyldig tone. Fiolinen er forsikret og kan lånes med hjem i inntil to uker.

Ta kontakt på 90019140 eller jacob@vonderlippe.com hvis du prøve fiolinen.

Ønsker du å prøve?

Fortell meg hva du er ute etter

Jeg har lang erfaring med musikere på alle nivåer. Enten du er musikkstudent, freelancer, orkestermusiker eller solist, så forstår jeg og lytter til dine ønsker. Du kan alltid låne med instrumenter og buer på hjemlån inntil to uker, forsikring er tatt hånd om.