Selges for kunde: Bratsj med etikett “Marcelo Nicoli, fatto sotto la guida di E. Russ, 2004”. Bygget i Cremona under veiledning av fiolinmakermester Edgar Russ. Lokket er italiensk alpegran, og den har en vakker bunn i ett stykke av europeisk flammelønn. Bratsjen ble solgt ny i mitt verksted, og har vært til jevnlig ettersyn her. Nylig overhalt av undertegnede, og satt opp med et nytt sett Evah Pirazzi Gold strenger. Bratsjen er i svært god stand. Det medfølger sertifikat med bilder og beskrivelse av bratsjen.

Nåværende eier sier om klangen: «Bratsjen er lettspilt over hele registeret, har en varm og rund klang på c-strengen og projiserer godt på a-strengen. Det er et instrument som er tiltalende å spille på fra start, men som også byr på muligheten til å utvikle en raffinert bratsjklang». Bratsjen er 41 cm lang, og vibrerende strengelengde er 37,3 cm.

Bratsjen er solgt til en storfornøyd amatørmusiker.

Ønsker du å prøve?

Fortell meg hva du er ute etter

Jeg har lang erfaring med musikere på alle nivåer. Enten du er musikkstudent, freelancer, orkestermusiker eller solist, så forstår jeg og lytter til dine ønsker.