Flue på veggen

SETT GJENNOM EN LINSE

Fotografer liker å ta bilder i verkstedet for å fange stemningen. Hvordan lyset faller på treverket og verktøyet. Lukten av tre som ikke lar seg fange av et kamera. Hver fotograf har sitt personlige uttrykk som skinner i gjennom. Det er utrolig fascinerende.

Marius Viken

fotograf

«His photographic style is best described as clean and moody, using emotion as the driving force. His technical skills and understanding of light, color and mood makes him a versatile photographer, for both commercial and editorial clients.»

Per Tore Molvær

fotograf

«Eg søkar det autentiske og det ekte gjennom å nytte den redaksjonelle og dokumentariske sjangaren på ein forfina måte. Målet er å vere med på å skape reklamebilete som du ønske å ha hengande på veggen i di eiga stove. Eit anlete kan på mange måtar samanliknast med det norske landskapet; fura og verbitt, med ei spanande historie skjult bak eit glimt i auget.»

Giulia Troisi

fotograf

2019 – present
BA in Photojournalism (OsloMet, Oslo, Norway)

Gina Grieg Riisnæs

fotograf og journalist

Freelance, Oslo

Maiken Andersen

fotograf

Undertegnede og Maiken hadde en morsom og kald vårdag på Huk med et kamera noen år tilbake. Det innebar blant annet å hoppe på skarpe steiner med fioliner i hendene.

La oss snakke.

Kontaktinfo

Mobil +47 90019140
E-post: jacob@vonderlippe.com
Web: https://www.vonderlippe.com

Oppdatert.

Sosiale medier

Finn meg.

AddressE

Thereses gate 5 B
0358 Oslo